Laman Poker AS – Adakah Apa-apa Yang Tinggal?

Sejak tahun 2006, pemain poker dalam talian Amerika menghadapi masalah. Pentadbiran George Bush meluluskan undang-undang yang melarang perjudian dalam talian di AS.
Ini adalah hit untuk pemain poker, dan untuk bilik poker itu sendiri.

Masih ada laman web yang terbuka untuk pemain AS, dan ketika  mega888  tempat untuk terlibat dalam poker dalam talian, ada beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan oleh setiap pemain poker.

Pertama, kebolehpercayaan adalah masalah penting ketika menggunakan permainan wang sebenar di internet. Walaupun banyak syarikat kehilangan perniagaan kerana undang-undang 2006, banyak yang melihat ini sebagai peluang. Terdapat banyak bilik poker yang menerima pemain poker AS hari ini, tetapi mereka tidak benar-benar sah; seseorang harus selalu mencari bilik poker dalam talian yang boleh dipercayai, dikawal selia, selamat & selamat.

Kedua, jumlah pemain yang berada dalam talian pada waktu tertentu juga merupakan faktor penting kerana poker dalam talian, dan sebenarnya poker pada umumnya, adalah permainan sosial. Tidak seperti kebanyakan permainan kasino, pemain poker bermain antara satu sama lain, yang bermaksud bahawa jika tidak ada yang dalam talian semasa anda log masuk dan ingin memegang beberapa tangan, anda tidak akan dapat melakukannya kerana tidak ada orang di sekitar untuk bermain.

Terdapat beberapa laman web Poker AS yang boleh dipercayai & masih menerima deposit wang sebenar dari pemain poker dalam talian. 2 laman web ini sebenarnya adalah jenama poker internet terbesar di seluruh dunia hari ini, dan bukan hanya di AS. Walaupun mereka melanggar undang-undang, mereka mengambil risiko dan masih mengambil pemain dari AS.

Anda boleh menggunakan mesin pencari untuk mencari laman web ini, dan sebagai alternatif, anda boleh melihat laman web yang membuat artikel ini. Ulasan yang ditulis dengan baik & teruji untuk setiap bilik poker ini tersedia, bersama dengan bonus pendaftaran dan tawaran istimewa yang tidak tersedia jika anda melayari laman web secara manual.

Leave a Reply

Your email address will not be published.